Nummerplaathouder

Altijd leesbaar en effectief

Het valt niet mee wanneer je een garage of autobedrijf hebt om reclame te maken, het liefst wil je dit doen met de voertuigen die je hebt verkocht of hebt gerepareerd. Maar ook wanneer je andere voertuigen repareert of verkoopt zoals scooters en motoren wil je in het verkeer reclame maken. In heel veel gevallen is dit ook de plaats waar de meeste mensen de gegevens zien, met een nummerplaathouder die bedrukt is met de gegevens van je bedrijf is de kans aanwezig dat deze zelfs buiten de regio worden gezien door veel mensen.

Nummerplaathouder

Voordelig originele reclame maken

Om via internet proberen reclame te maken moet je tegenwoordig diep in de buidel tasten, en de concurrentie is moordend. De tijd dat het voor autobedrijven rendabel was is niet meer, je moet met andere originele manieren komen die wel betaalbaar zijn en natuurlijk veel mensen bereiken want daar draait het uiteindelijk om. Voordeel van een nummerplaathouder is wel dat je altijd de goede mensen bereikt, je bent immers op de weg en iedereen die je ziet rijden ziet ook de gegevens die op de houder staan. Altijd en overal worden de gegevens bekender door de voertuigen.

Verschillende uitvoeringen

Een motor heeft een andere kentekenplaathouder nodig dan bijvoorbeeld een auto, bij kentekenplaathoudersbedrukken.nl kun je voor verschillende voertuigen een kentekenplaat kopen. Wat ook invloed kan hebben op de zichtbaarheid is het lettertype en de kleur van de letters op de nummerplaathouder, witte of grijze letters worden over het algemeen het meest gebruikt. In plaats van kleine letters kun je ook gebruik maken van grote letters oftewel hoofdletters, op deze manier worden de naam en de gegevens van je bedrijf nog duidelijker om te zien. Er is gebleken dat van grote afstand de gegevens nog goed zichtbaar zijn wanneer deze op de houder zijn gedrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *