aenc.nl

Altijd voorzien van de nieuwste informatie

Het is vandaag de dag erg eenvoudig om op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws, ook met de software van Narrowcasting is dit eenvoudig te realiseren. Of het nu een lichtkrant is die loopt door het scherm, of het streamen van het laatste nieuws wat er op internet is gevonden. Maar de software kan veel meer dan dat, een agenda beheren wordt een fluitje van een cent. Overzichtelijk en duidelijk weet je precies wat er staat te gebeuren, niet alleen van een dag maar van meerdere dagen.

Verschillende mogelijkheden met de software

Het is ook mogelijk om RSS feeds te tonen op je scherm, bezoekers en personeel zijn zo altijd up to date met de verschillende informatiestromen. Wanneer je iets anders wilt laten zien, kun je ook een soort lichtkrant op het scherm laten lopen die erg opvallend is. is er een groot voetbalevenement als een EK of WK en wil je iedereen hiervan mee laten genieten op de werkplek? Dit is eenvoudig met Narrowcasting software te regelen. Op deze manier geef je niet alleen extra service, het is ook goed voor het teamgevoel binnen je organisatie.

aenc.nl

Niets is onmogelijk

Gebruik je software waarmee Narrowcasting nog niet kan werken? Geen probleem, het is mogelijk om een eigen uitvoering te maken die geschikt is voor de software die jij nodig hebt. Met de maatwerk constructie kun je naast de standaardprogramma’s, ook de programma’s draaien die voor jouw onderneming belangrijk zijn. Op de website van aenc.nl kun je hier meer informatie over vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *