Goud kopen

Behoud je koopkracht

In financieel slechte tijden is goud kopen de beste belegging om de koopkracht te behouden. Goud heeft al menig jaar een geschiedenis die aangetoond heeft dat het de welvaart van een samenleving goed beschermd. Je kunt na het kopen van houd dit op laten slaan in een kluis in Zwitserland, breekt er weer een zware financiële crisis aan dan kan de Nederlandse overheid al het goud confisqueren. Ook de Nederlandse bank heeft een goudvoorraad als anker mocht het verkeerd gaan.

Goud kopen

Geld van de vrije markt

Met goud kopen koop je het geld van de vrije markt, het heeft de beste eigenschappen om de welvaart te behouden in ons land. In 1971 is de gouden standaard losgelaten, sindsdien is er een enorme schuldenberg ontstaan die slecht rendeert.  De schulden bubbel kan nooit worden terugbetaald, een volgende crisis of recessie zal enorme gevolgen hebben. Het voordeel van goud is dat het altijd zijn waarde zal behouden, of er een crisis is of niet. Maar zoals met alles heb je natuurlijk ook vragen als je goud wilt kopen.

Bescherm je vermogen

Wil je ook je vermogen beschermen door goud kopen? De overheid is wel een probleem waarmee je te maken krijgt. Centrale banken slaan het goud op in grote kluizen, mocht het financieel verkeerd gaan dan wordt dit goud gebruikt om de financiële status te bepalen. Het kan mogelijk zijn dat de overheid al het goud op zal eisen van de burger. Sla daarom al je goud op buiten de Europese Unie, tegenwoordig zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om veilig je goud weg te zetten.