remblokken peugeot 307

De Franse lieveling van alle!

De Peugeot 307 is een perfecte auto in de stad mensen rond te rijden. Met zijn compacte look kan hij overal makkelijk parkeren. Ook is het overzicht dat de chauffeur heeft dankzij het bijzonder grote voorruit. Een auto die geliefd is bij alle makelaars omdat hij betaalbaar is! Perfect is voor het kort stoppen en weer verder rijden. Een auto die men niet meer kan vermijden wanneer gaat om een klassieke franse auto topper. Wellicht is klassiek te vroeg maar het is je toevertrouwd om deze auto niet te onderschatten! Uiteraard moeten wel alle onderdelen in orde zijn! Stel je voor de remblokken peugeot 307 zouden het niet meer voldoende doen! 

remblokken peugeot 307

Een Peugeot 307 is niet niks

De Peugeot 307 kwam in 2001 voor het eerst op de markt en verving toen de Peugeot 306. Een auto die al veel indruk had gemaakt. De 307 werd in 2005 nog een keer gefacelift waardoor de toch modern uitziende auto meteen nog mooier werd. De auto is ook nog eens in verschillende versies te koop. De auto werd als hatchback, station en zelfs in China als sedan aangeboden. Helaas werd de auto in 2012 alweer uit de verkoop gehaald en vervangen door Peugeot 308.

De peugeot 307 is een verkoopkanon 

De 307 van Peugeot is al meer dan drie miljoen keer verkocht! Dit is natuurlijk te verwachten want in 2002 werd deze franse bolide al verkozen tot beste auto van het jaar. De auto is betrouwbaar en makkelijk te rijden. Ook was het interieur iets waar in de tijd mensen heel erg verrast door waren. Modern van binnen en buiten iets waar de franse auto liefhebbers lang om moesten wachten. Ondertussen is de 307 onmogelijk om uit het straatbeeld in Europa te vermijden. Hij is ook in China en Argentinië nog veel te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *