De voor- en nadelen van de Corona maatregelen

De Corona maatregelen zorgen er voor dat veel Nederlanders semi gedwongen thuis zitten. De zogenaamde intelligente lockdown laat ons inzien dat thuis blijven de enige manier is om het virus af te remmen tot er een vaccin is gevonden. De nadelen van deze maatregelen, bijvoorbeeld voor de evenementen sector of de algemene Nederlandse economie, zijn legio. De voordelen zijn minder makkelijk op te noemen. Toch is er in elke duisternis licht te vinden. Denk aan hoe Nederlanders weer dichter bij elkaar komen en de buurt initiatieven die worden gevormd om bijvoorbeeld ouderen te blijven bezoeken. Voor webshops en online websites is deze tijd waarin veel Nederlanders thuis zit ook een gouden tijd te noemen.

Online ondernemen

Online ondernemen is in deze tijd een kans die veel ondernemers durven te nemen. Met een record aantal mensen dat thuis zit en het internet gebruikt is de te verdelen taart op dit gebied gigantisch. De kunst is om met jouw website en product op te vallen. Online marketing bedrijven kunnen hierbij ondersteunen. Hoe? Door middel van zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd. Hiermee zorgt een seo-specialist dat jouw website beter vindbaar wordt op bepaalde zoektermen in de organische Google resultaten. SEA, zoekmachine advertenties die je bijvoorbeeld op Google maar ook op Youtube en bekende websites als AD.nl kunt terug vinden. Of maak gebruik van de kwaliteiten van een social advertising specialist die jouw bedrijf beter vindbaar maakt met behulp van advertenties op de tijdlijnen van bijvoorbeeld Facebook en Instagram.

Marketing

Naast online marketing kun je ook opvallen door optimaal te presteren op bepaalde vlakken. Zo kun je de laagste prijs aanbieden, de beste kwaliteit of de beste service van allemaal. Amazon is een voorbeeld van de laagste prijs. De vaak wat duurdere segmenten bieden vaak de beste kwaliteit. Coolblue staat bekend om haar uitstekende service. Alles voor een glimlach is het motto van deze marktplaats gigant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *