raamfolie

Geen inkijk meer

Er is niets zo vervelend als inkijk in je woonkamer of keuken van mensen die langslopen, je hebt het idee dat je geen privacy hebt en niet kunt doen wat je wilt doen. De hele dag met de gordijnen of lamellen dicht zitten is ook geen optie, met raamfolie ben je wel van het probleem af. Je kunt de folie aanbrengen op de ramen, als strook precies op de hoogte waar mensen die langslopen naar binnen kijken. Met de folie heb je weer je vrijheid terug en een leuke decoratie op je raam.

raamfolie

Maak je eigen ontwerp

Ook bij een strook raamfolie kun je een eigen ontwerp maken, het is zelfs mogelijk om teksten eruit te laten snijden. Hierbij moet je er wel rekening mee houden dat waar de letters weggesneden zijn, er inkijk is. Ook afbeeldingen zijn mogelijk, of een mooie sierstrip die als decoratie dient voor je strook folie op het raam. De folie is ook perfect om bijvoorbeeld op de voordeur aan te brengen wanneer je een groot raam hebt, eventueel kun je het huisnummer eruit laten snijden door plakhetzelf.nl.

Transparante folie

Wil je nog wel naar buiten kunnen kijken maar wel een leuke decoratie op het raam, dan is transparante raamfolie de perfecte folie om te gebruiken. Op de folie kun je ook allerlei leuke afbeeldingen plaatsen, de folie is dus toepasbaar voor verschillende doeleinden. Zowel op zakelijk gebied als bij particulieren thuis, de folie geeft je woning of kantoorgebouw een vrolijke uitstraling in de omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *