container verkoop

Je eigen container

Bij de gebrvermeertransport ben je aan het goede adres voor een container te huren, maar gebruik je deze erg vaak dan is het voordeliger om er een te kopen. Het bedrijf doet namelijk ook aan container verkoop, zo heb je altijd een container ter beschikking om je materialen op te slaan. Of voor het vervoeren van producten of goederen naar binnen en buitenland, want een container is het populairste middel om producten over zee te vervoeren. Drie verschillende maten containers kun je kopen, 10, 20 en 40 voet.

container verkoop

Maak van een container een extra ruimte

Iedereen heeft er wel eens last van gehad, je bent aan het verbouwen binnen je bedrijf of als particulier. Je hebt verschillende spullen al meerdere keren verplaatst, door een container te kopen heb je altijd opslagruimte wanneer je waar je wenst. Bij container verkoop kun je ook denken aan een container die je kunt gebruiken als extra ruimte. Want de container kun je namelijk om laten bouwen door gebrvermeer tot bijvoorbeeld een extra kantoor of kantine, inclusief ventilatie, ramen, verlichting en alle andere benodigdheden.

container verkoop

Voor ieder gebruik geschikt

Bij gebrvermeertransport.nl doen ze niet zomaar aan container verkoop, wat jij wenst kan worden geleverd. Wil je de container een andere kleur, gebruik je deze alleen als opslagruimte of moet het een kantine worden? Maar ook een grote werkruimte creƫren van een aantal containers is een optie, bijkomend voordeel is dat het het bedrijf een wagenpark heeft om je container overal te kunnen plaatsen en brengen waar dat nodig is. Je container komt dus altijd op de plaats van bestemming.