logistieke dienstverlening

Logistieke dienstverlening

Wanneer je een bedrijf wilt inschakelen voor enige logistieke dienstverlening, dan is het belangrijk dat ze over goed personeel, de juiste materialen en natuurlijk de expertise beschikken. Hierbij maakt het niet uit of het nu gaat over zware goederen vervoeren of zeecontainers. Het is belangrijk dat dit op een juiste, maar ook veilige wijze gebeurd. Een van de specialisten is RvH, die al jaren een bekend staat binnen de transport.

Verschillende diensten

Professionals binnen de logistieke dienstverlening

Het vervoeren van transport moet effici├źnt, maar ook veilig gebeuren. Hierdoor bezitten alle chauffeurs van RvH van de nodige diploma’s, zodat ze je top kwaliteit werk kunnen garanderen. Wil je specifieke goederen vervoeren? Dat is geen probleem, want ze bieden namelijk ook oplossingen op maat. Hierbij adviseren we wel om contact op te nemen en je wensen te bespreken. Zo komen zowel jij als zij niet voor verrassingen te staan en kan er naar een passende mogelijkheid gezocht worden.

Professionals

Buitenland

Wil je goederen internationaal vervoeren? Dat is geen probleem, want bij RvH is geen bestemming te gek. Als klant sta je namelijk centraal en staan zij voor je klaar. Bovendien gaan ze verder dan simpel vervoeren. Of het nu gaat om zeecontainers, chemisch afval, gevaarlijke stoffen of tank transport, daar draaien ze hun hand niet voor om. Wanneer je meer informatie wilt of een offerte, neem dan gerust contact met ze op. Dan kunnen ze je precies vertellen naar de mogelijkheden.