vacatures in Leeuwarden

Op zoek naar een nieuwe baan?

Er zijn momenteel verschillende vacatures in Leeuwarden te vinden. Er is er bijvoorbeeld eentje nu van een productiebedrijf die zorgt voor roestvast stalen procesapparatuur en drukvaten. Werken bij dit bedrijf betekent een leuke baan, goede begeleiding en coaching binnen het bedrijf en uitstekende vakspecialisten om je heen.

vacatures in Leeuwarden

Wat worden je werkzaamheden?

Je werkzaamheden als Conventioneel Draaier Verspaning. Voor de vacature als Conventioneel Draaier Leeuwarden Reparatie ga je het volgende doen: binnen de productie is conventioneel verspanen op verschillende draaibanken een erg specialistisch vak. De draaier zorgt ervoor dat hoogwaardige producten en materialen, voornamelijk roestvaststaal en hooggelegeerde materialen, met een precisie karakter, verspanend bewerkt worden. Zodanig dat deze volgens werktekening, kwaliteitsplan, arbo-eisen en urenbegroting gerealiseerd worden. Je bent verantwoordelijk daarmee voor: conventioneel draaiwerk en (klein) reparatiewerk, vervaardigen en bewerken van onderdelen door middel van draaien, boren, tappen en draadsnijden, controleren van de kwaliteit aan de hand van voorgeschreven specificaties en onderhouden van de ter beschikking gestelde machines en handgereedschappen. Ter versterking van het team zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Conventioneel Draaier, die past in deze rol. Wat is een goed profiel? Dan ben je in bezit van een technische opleiding, heb je ervaring als conventioneel draaier en heb je kennis van gereedschappen. Ook ben je in staat tekeningen te lezen en denk je in oplossingen, positief ingesteld, leergierig en je weet van aanpakken. Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en een no-nonsense karakter en staat open om van met de specialist de kneepjes van het vak en onze machines te leren kennen;

Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt en woont in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Drachten en Dokkum. Ze zoeken iemand voor de lange termijn. En daarbij bieden ze uitgebreide studiemogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *