industriele naaimachine

Op zoek naar kwaliteit

Wanneer je op zoek bent naar een industriele naaimachine en je wilt alleen voor de beste kwaliteit gaan dan is Habraken het bedrijf voor je. Niet alleen nieuwe, maar ook goede machines van welke tweedehands zijn kun je vinden in het assortiment. Natuurlijk zijn ook de gebruikte machines van de beste kwaliteit, voordat deze in de verkoop gaan worden ze eerst grondig gecontroleerd of ze in aanmerking komen om verkocht te worden. Alle bekende merken die er zijn vind je terug in de webshop, het aanbod tweedehands machines wisselt sterk door de aan en verkoop die er plaatsvindt. 

industriele naaimachine

Waarom een tweedehands machine?

Een tweedehands industriële machine heeft een aantal voordelen, heb je niet het budget voor een nieuwe machine geniet je toch van een kwalitatief goed product. Ook denk je mee om het milieu te besparen, met een tweedehands machine zorg je ervoor dat deze niet bij het vuil terecht komt. Habraken zorgt er ook voor dat een machine die binnenkomt en weer op de markt komt van zeer goede kwaliteit is, je kunt met een gerust hart de machine aanschaffen om nog een aantal jaren plezier van te hebben. Ook bij de tweedehands machines wordt er gebruik gemaakt van verschillende bekende merken.

industriele naaimachine

In en verkoop van machines

Habraken is niet alleen voor de verkoop van een industriële naaimachine, ook wanneer je een machine hebt die je niet meer gebruikt kun je deze aan het bedrijf verkopen. Natuurlijk moet de machine wel aan de eisen voldoen om nog verkocht te worden, alleen machines van goede kwaliteit worden ingekocht om weer in de verkoop te komen. Het kan voorkomen dat je een onderdeel kwijt bent, of een onderdeel defect is gegaan tijdens het werken met de machine. Ook dan kun je terecht bij Habraken, met meer dan 15.000 onderdelen heb je snel het goede onderdeel in huis.