Dozensluiter

Snel en veilig je producten verpakken

Zijn je producten op de productielijn gemaakt en gereed om verpakt te worden moeten ze snel en correct worden ingepakt. Hierbij is het belangrijk dat dit niet alleen wordt gedaan met de juiste verpakking, maar ook op de goede manier zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Door gebruik te maken van een dozensluiter weet je zeker dat je producten worden ingepakt zoals het hoort, in de juiste formaat doos want je kunt met meerdere formaten dozen werken.

Dozensluiter

Mogelijkheden met een machine

Ga je gebruik maken van een dozensluiter heb je verschillende mogelijkheden, ga je verschillende formaten dozen gebruiken en worden deze op dezelfde wijze gesloten in het verpakkingsproces? Het is zelfs mogelijk specifieke wensen kenbaar te maken voor de machine, de monteurs nemen deze mee in het vervaardigen van de machine. Zo kan de perfecte machine worden ontworpen die de dozen sluit zoals nodig is, welk product je ook wilt verpakken. Het ruime aanbod aan machines zal ervoor zorgen dat er altijd een machine tussen zit die bij jou productielijn past.

Dozensluiter

Ook buiten het productieproces om

Een dozensluiter is niet altijd alleen maar nodig aan het einde van een productieproces. Natuurlijk kan de machine ook gebruikt worden losstaand, waarbij je ook gebruik kan maken van verschillende formaten dozen om producten te verpakken. Aan het eind van het proces heb je een perfect ingepakt product in de doos, stevig ingepakt en voorzien van tape waarmee de doos gesloten is. Welk formaat doos je ook nodig hebt, of welk product je ook in wilt pakken. pacomaeurope.com maakt voor jouw bedijf de perfecte machine om dozen te vouwen.