vacatures civiele techniek

Vacatures civiele techniek voor mensen van binnen en buiten

Op dit moment zijn er veel verschillende openstaande vacatures in de civiel techniek. Deze vacatures hebben in de meeste gevallen te maken met werkzaamheden binnen op het kantoor, maar daarnaast natuurlijk ook voor buiten bij het project. Het is niet raar dat er zo veel verschillende openstaande vacatures civiele techniek zijn. Dit omdat er veel verschillende openstaande vacatures zijn in de gehele technische sector. Echter zijn veel mensen het erover eens dat de civiele techniek de leukste tak is binnen de technische sector. Helaas is dit niet terug te zien in het aantal huidige studenten. Er gaan namelijk meer mensen met pensioen, dan dat er jaarlijks van de verschillende hogescholen afkomen. Dit zorgt natuurlijk voor een slechte balans op de arbeidsmarkt. 

Groot netwerk

Een unieke baan in de buitenlucht

In de civiele techniek is het dus mogelijk om zowel binnen op een kantoor als in de buitenlucht aan het werk te gaan. Wanneer je ervoor kiest om in de buitenlucht aan het werk te gaan kun je denken aan een beroep als uitvoerder. In veel gevallen heeft een uitvoerder een eigen kantoortje op de projectlocatie. De omvang van dit kantoor is natuurlijk afhankelijk van de grote van het project. Wanneer het een klein project betreft zal het een standaard directiekeet zijn. 

Doorgroeien

Openstaande vacatures civiele techniek op het kantoor

Vind je het niet prettig om de gehele dag buiten te zijn? Dan kun je eens kijken of je een baan op een kantoor iets vindt. Wanneer je op een kantoor wilt gaan werken kun je denken aan functies als werkvoorbereider, calculator, projectleider en tekenaar.